Termeni si conditii Director Web

Descrierea serviciilor

Directorul web SEO EchipaOnline.com este un proiect de sustinere a administratorilor si detinatorilor de site-uri care va pune la dispozitie instrumente utile pentru promovarea si analiza. Serviciile puse la dispozitie de Echipa Online sunt gratuite, fara obligatii, dar pentru a beneficia de ele trebuie sa respectatii termenii.
Fiecare site are optiunea de actualizare, in momentul in care cineva actioneaza aceasta optiune site-ul respectiv este afisat in footer, este actualizat PR google, rank-ul Alexa si imaginea site-ului. Pentru a beneficia de toate optiunile puse la dispozitie de acest portal este necesar sa aveti un cont pe care il obtineti gratis in urma inscrierii si obtinerii unui cont EchipaOnline.com.

Termeni pentru adaugarea a unui site in director

Inscrierea unui site in directorul EchipaOnline.com este conditionata de respectarea si acceptarea urmatoarelor conditii:
- site-ul sa NU promoveaze violenta ridicata, instiga la rasism, discriminare sau care prin continutul lor incurajeaza activitatile ilegale;
- site-ul sa NU aiba continut warez, virusi;
- nu sunt acceptate site-uri cu redirect;
- nu sunt acceptate site-uri de escorte, dame de companie;
- nu acceptam promovarea de site-uri fara continut, in constructie, cu descrieri care repeta doar anumite cuvinte cheie;
- toate subdomeniile, blogurile gazduite gratuit (blogspot, wordpress etc.) trebuie sa posteze unul dintre bannerele noastre la vedere pentru a fi acceptate in directorul web EchipaOnline.com;
- articolul nu trebuie sa contina informatii ilegale, indecente sau care sa instige la violenta si sa nu promoveze site-uri cu continut ilegal;
- nu aceptam link-uri gen afliliat sau cod refferer;
- este foarte important ca categoria si subcategoria sa se potriveasca cu continutul site-ului, sa existe o descriere cat mai clara si fara repetare de cuvinte cheie si de cel putin 150 de semne;
- banner-ul nostru trebuie afisat pe site-ul inscris in director, fara modificarea elementelor URL, pentru a beneficia de inscriere premium;
- ne rezervam dreptul de a respinge orice URL, site sau link propus(e) spre aprobare in conditiile in care EchipaOnline.com este o proprietate privata.

Confidentialitate

EchipaOnline.com se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor utilizatorilor.Prioritatea noastra principala este de a face toate eforturile in scopul ca datele trimise de utilizatori si stocate de catre noi sa ramana confidentiale si sa fie folosite numai in scopurile pentru care au fost incredintate.
EchipaOnline.com nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Daca ni se solicita ca un website sa fie sters (dupa propunere si aprobare) acest lucru va fi posibil doar daca ne contactati de pe o adresa creata pe acel domeniu.

Publicitate

EchipaOnline.com poate promova oricand si in conditii proprii site-uri partenere sau sponsori fara acordul utilizatorilor.

Ne rezervam dreptul sa modificam textul pentru a corecta anumite greseli (de gramatica, de punctuatie, de exprimare), pentru a formata textul (subtitluri, bold pe anumite cuvinte cheie), adaugare taguri sau stergere taguri gresite etc.... De asemenea, ne rezervam dreptul de a nu accepta anumite site-uri care incalca intr-un anumit fel incalca anumite reguli sau trimit catre siteuri cu continut considerat de noi inadecvat. Orice descriere sau text trebuie sa respecte reguli elementare de gramatatica, sintaxa si corectitudine de exprimare in limba romana.

Toate site-urile sunt verificate manual inainte de aprobare. Cele care nu respecta acesti termeni (obligatorii)  NU sunt acceptate.
Veti fi anuntat printr-un email daca site-ul a fost validat sau refuzat, iar daca a fost refuzat veti primi si motivul pentru care a fost refuzat.

Termeni si conditii Director de Articole

Descrierea serviciilor

Directorul de Articole EchipaOnline.com se doreste a fi un proiect dedicat promovarii siturilor, afacerilor, organizatiilor in scopul de a folosi o solutie online de promovare. Fiecare user are posibilitatea sa publice un numar nelimitat de articole GRATUIT in directorul de articole site-pedia

Politica de adaugare a unui articol in director

Inscrierea unui articol in directorul EchipaOnline.com se poate face cu respectarea si acceptarea urmatoarelor conditii:
- continutul articolelor sa fie unic;
- poza(daca adaugati) sa aiba legatura cu continutul articolului;
- articolul sa aiba minim 500 de caractere;
- articolul nu trebuie sa contina informatii ilegale sau care sa instige la violenta;
- nu aceptam articole care in continutul lor sa aiba si link-uri gen afliliat sau cod refferer;
- este foarte important ca articolul sa fie scris corect din punct de vedere gramatical, fara dezacorduri, fara prescurtari si sa respecte semnele de punctuatie corecte.
- daca continutul articolului este dedicat persoanelor adulte(+18ani) trebuie sa selectati "DA" in pagina de adaugare;

Confidentialitate

EchipaOnline.com se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor utilizatorilor.Prioritatea noastra principala este de a face orice efort posibil ca datele trimise de utilizatori si stocate de catre noi sa ramana confidentiale si sa fie folosite numai in scopurile pentru care au fost incredintate.
EchipaOnline.com nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Publicitate

EchipaOnline.com isi rezerva dreptul de a promova unele site-uri partenere sau sponsori fara acordul utilizatorilor, inclusiv introducerea de linkuri in articolele propuse (aprobate). Oferim un serviciu gratuit, privat, cu termeni specifici. Articolele pot fi modificate inclusiv prin refacerea directionarilor URL (linkuri pe text) in scopul promovarii EchipaOnline.com sau a partenerilor.
 

Ne rezervam dreptul sa modificam textul pentru a corecta anumite greseli (de gramatica, de punctuatie, de exprimare), pentru a formata textul (subtitluri, bold pe anumite cuvinte cheie), adaugare taguri sau stergere taguri gresite etc.... De asemenea, ne rezervam dreptul de a nu publica anumite articole care incalca intr-un anumit fel anumite reguli sau trimit catre siteuri cu continut considerat de noi inadecvat.

Toate articolele sunt verificate manual inainte de aprobare. Cele care nu respecta conditiile de mai sus NU sunt publicate pe site.