Margo Cosmetics catalog iarna

Margo Cosmetics catalog iarna

Un catalog Margo Cosmetics ce vine si cu bijuterii noi. Este vorba de brosele Margo Cosmetics pe care le puteti vedea in paginile 10-11 ale noului catalog de iarna.
Super promotie in acest catalog de iarna Margo Cosmetics: la pagina 13 a catalogului, orice parfum comandat este insotit de cerceii Kely oferiti gratuit in promotie.
Pagina 14: super promotie constand din apa de parfum + esarfa. Pagina 15 de catalog Margo Cosmetics: un deo roll antiperspirant pentru apele de parfum pentru barbati.

Noutate absoluta in ultimul catalog Margo Cosmetics: apele de parfum Dolce (in varianta dolce donna si dolce uomo). La aceeasi pagina de catalog Margo Cosmetics veti gasi si apele de parfum Shahanna Classique si Pistache (proaspat si senzual & fresh oriental lemnos). Cu punga cadou, puteti gasi la paginile 2-3 in noul catalog Margo Cosmetics, setul de parfumuri Dolce Uomo + Dolce Donna la pretul de 69,99 lei (pret de catalog la care poate fi aplicata reducerea de 25%). Acelasi catalog Margo Cosmetics vine cu noi ape de parfum si in paginile 4-5: Falling Star (Galaxia, Men si Women). Un pret special pentru setul cadou cu 2 parfumuri: women + men la 89,99 lei + punga cadou. Un alt parfum nou poate fi gasit la pagina 6 in noul catalog Margo Cosmetics: Red heat (pentru femei) la pretul special de sarbatori de 39,99 lei (in loc de 90 lei). Super reduceri la toate parfumurile din paginile 6-7 din catalogul de iarna Margo Cosmetics. Un catalog Margo Cosmetics dominat de super promotii dar mai ales de seturi cadou pentru sezonul de iarna.

Comentarii(0)Adauga comentariu

Nu sunt comentarii pentru acest articol! Fii primul care comenteaza.

Comenteaza si tu

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea comenta! Autentificare - Inregistrare