Adauga site in director!

Pentru fiecare site adaugat primesti 10 credite (numai daca esti autentificat) !

Cod inscriere premium

Va afisa:
EchipaOnline.com

Free sau premium

Echipa Online iti ofera 2 tip-uri de inscriere, free si premium, cu beneficii clare pentru "premium" solutie ce are impact direct si rapid pentru optimizarea site-ului propus. In plus, inscrierea premium te ajuta in procesul de optimizare pentru motoarele de cautare datorita proiectarii SEO pe termen mediu si lung pe care o asiguram. Important: la inscrierea premium este necesar sa adaugi pe site-ul tau un banner EchipaOnline.com - pentru ca in termen mediu veti otine astfel imbunatatirea pozitionarii in SERP (pozitionare in rezultatele de cautare pe motoarele de cautare). In plus, in urma inscrierii premium aveti mai multe avantaje de care nu beneficiaza cei care inscriu un site in regimul free, inscriere care asigura doar includerea in director dar nu si sustinerea SEO.
Avantajele inscrierii premium:
- Posibilitatea de a adauga mai mult de 3 cuvinte cheie;
- Posibilitatea de a adauga link-uri in descriere;
- O alta culoare in lista de site-uri;
- Link dofollow in sidebar catre site-ul inscris;
- Posibilitatea de a alege font-uri pentru text;
- Posibilitatea de a adauga imagini in descriere;
- Posibilitatea de a scrie cu alta culoare;
- Posibilitatea de a face o lista in descriere;
- Si multe altele pe care va las sa le descoperiti voi in pagina de adaugare.
Pentru inscrierea premium este obligatoriu sa adaugati banner-ul site-pedia. Inscriere freeAvantajele si dezavantajele inscrierii free:
- Posibilitatea de a adauga maxim 3 cuvinte cheie;
- Nu puteti adauga link-uri in descriere;
- Site-ul o sa aiba aceeasi culoare cu celelalte;
- Site-ul este afiast in footer atunci cand este actualizat.Nou! Detectare automata
EchipaOnline.com va ofera acum posibilitatea de a adauga un site in doar 30 de secunde. Cum se poate atat de repede? Foarte simplu! Tu adaugi adresa site-ului in campul de mai sus, iar apoi apesi butonul "Detectare automata", imediat dupa ce apesi butonul vei ajunge pe pagina de adaugare, iar acolo campurile titlu,descriere si tags vor fi completate cu datele din codul html de pe site-ul tau, tot ce mai trebuie sa faci tu este sa alegi categoria, subcategoria si sa introduci adresa de email pentru a fi informat in momentul in care site-ul tau este validat sau revuzat.
Multumim ca ai apelat la serviciile EchipaOnline.com!